in ,

Η Πλάτη της Βίκυς έγινε instagram και πάει για influencer!

Η πλάτη της Βίκυς στο instagram

Η σατιρική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” έφερε τα πάνω-κάτω στα social media, δημιουργώντας λογαριασμό Instagram αφιερωμένο στην… πλάτη της Βίκυς! Η Βίκυ, αγαπημένη εργαζόμενη της εκπομπής, συχνά εμφανίζεται στο πλάνο, με την πλάτη της να γίνεται viral και meme.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η πλάτη της Βίκυς τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν χιουμοριστικά στα social media. Αυτό ώθησε την ομάδα του “Ράδιο Αρβύλα” να δημιουργήσει ένα Instagram account.

Τι περιεχόμενο θα βρείτε;

Μέχρι στιγμής, ο λογαριασμός δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση, διατηρώντας το ενδιαφέρον ακέραιο. Η εικόνα προφίλ είναι μια φωτογραφία της πλάτης της Βίκυς.

Η “Βίκυ” γίνεται influencer!

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, ο λογαριασμός απέκτησε 7.000 followers, με τον αριθμό να αυξάνεται ραγδαία. Η “Βίκυ” μάλλον σύντομα θα λάβει προτάσεις από brands για συνεργασίες, ενώ influencer και celebrities θα σχολιάζουν την ύπαρξη του λογαριασμού.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Μένει να δούμε ποια είναι η συνέχεια για την “Βίκυ” και το Instagram account της: “@iplatitisvikys“. Πιθανόν να δούμε video, stories, ίσως και live streams.

Σίγουρα, η “πλάτη” που μας έκανε να γελάσουμε τόσες φορές, έχει πλέον τη δική της φωνή στα social media.