in

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ με έκπτωση 10% – Προσφορά Κλόουν Ζαβολιές

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η προσφορά ισχύσει από 1-5-2019 έως 1-6-2019

Οι Κλόουν Ζαβολιές προσφέρουν Έκπτωση 10% σε όλες τους τις Υπηρεσίες αρκεί να αναφέρετε τη μαγική φράση: “επιθυμούμε την έκπτωση 10% από το poly-gelio.gr” !!!

Τηλ: 694-0989069

(Αθήνα)

Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν για παρτυ, ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες.

Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας, επιλέγοντάς μας. περισσότερα…

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί στο Πάρτυ σας !!!
Μάγος – Ταχυδακτυλουργός που δεσμευόμαστε ότι θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ένα πόγραμμα τύπου: Comedy Magic Show. Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να αγγίζουν και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του.

ΚΛΟΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παιδικοί Ήρωες που ξετρελαίνουν τα Παιδιά!!!
Οι κλόουν μας εκτός από στολή κλόουν μπορούν να φορέσουν στολή παιδικού ήρωα «ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες»
Πριγκίπισσα, Μίνι Μάους, Νεράιδα, Πασχαλίτσα, και άλλοι πολλοί παιδικοί ήρωες στο παιδικό σας πάρτυ. Στους κλόουν – ζαβολιές σας προσφέρουμε την δυνατότητα εκτός από τις καθιερωμένες στολές κλόουν, ο ανιματέρ μας που θα έρθει στα παιδικά σας πάρτυ, να είναι ντυμένος με στολή παιδικού ήρωα. Π.χ πριγκίπισσα, μίνι μαους, νεράιδα, πασχαλίτσα, κλπ…

ΚΛΟΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΜαλλί της γριάς στο Παιδικό Πάρτυ!
Μια τρελή αλλά συνάμα οικονομική και εντυπωσιακή εναλλακτική πρόταση για παιδικά πάρτυ. Είναι γνωστό πως τα παιδιά τρελαίνονται για κλοουν και για μαλλί της γριας, και έτσι ως κλόουν ζαβολιές τα συνδυάσαμε… Στην ώρα και στο μέρος που θέλετε έρχεται ο κλόουν, αλά όχι μόνος έχει μαζί του τα εργαλεία και τα σκεύη του για να φτιάξει παραδοσιακό και φρεσκότατο μαλλί της γριάς , μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων. περισσότερα…

Silly-Billy ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ

Το μοναδικό πρόγραμμα Silly-Billy ΚΛΟΟΥΝ που έχει εντυπωσιάσει χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο, τώρα είναι διαθέσιμο και στο δικό σας παιδικό πάρτυ! Αυτό που κάνει το Silly Billy πρόγραμμα μοναδικό είναι ότι ο διασκεδαστής έχει την εμφάνιση του κλοουν, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας έμπειρος ταχυδακτυλουργός, που παρουσιάζει τα μαγικά κόλπα στα παιδιά με πολύ χιούμορ και φαντασία.

Οι Κλοουν Ζαβολιές σέβονται τα χρήματά σας και σας το ανταποδίδουν με το εξαιρετικό πρόγραμμα τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων σας ξεχωριστή, να ευχαριστηθούν όλοι και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Έξυπνο χιούμορ!
  • Πολλή όρεξη, κέφι, ζωντάνια και φαντασία!
  • Πολλά μοντέρνα κινητικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά!
  • Αρκετά εντυπωσιακά μαγικά κόλπα που γίνονται μπροστά στα μάτια των παιδιών!
  • Μουσικοκινητικά παιχνίδια που εξάπτουν την δημιουργικότητα των παιδιών!
  • Μουσική για χορό!
  • Αστείες και μοντέρνες σπαζοκεφαλιές που πάντα ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά!
  • Ομαδικά παιχνίδια ισορροπίας που θα καθηλώσουν τα παιδιά!
  • Χιουμοριστικούς διαγωνισμούς!
  • Face painting – ζωγραφική προσώπου που αρέσει στους μικρούς καλλιτέχνες σας!
  • Και φυσικά μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά!

Η προσφορά ισχύσει από 1-5-2019 έως 1-6-2019