in

Ανέκδοτο κρίσης: Τι εθνικότητας είναι ο Αδάμ και η Εύα;

Νέες Αστείες ΑτάκεςTop Αστείο ανέκδοτο της κρίσης: Τι εθνικότητας είναι ο Αδάμ και η Εύα;

Ένας Γερμανός, ένας Γάλλος, ένας Άγγλος και ένας Έλληνας σχολιάζουν έναν πίνακα του Αδάμ και της Εύας που βρίσκονται Παράδεισο…
Ο Γερμανός λέει: – Κοιτάξτε την τελειότητα στα σώματα: εκείνη ψηλή και ευκίνητη, εκείνος μ’ αυτό το αθλητικό κορμί, τους καλογυμνασμένους μύες… Πρέπει να είναι Γερμανοί.
Αμέσως, ο Γάλλος αντέδρασε: – Δεν το πιστεύω, είναι ξεκάθαρος ο ερωτισμός που εκλύεται και από τις δυο φιγούρες… Εκείνη τόσο θηλυκή… Αυτός τόσο ανδροπρεπής… Γνωρίζουν ότι σύντομα θα έλθει ο πειρασμός… Πρέπει να είναι Γάλλοι.
Κουνώντας αρνητικά το κεφάλι ο Άγγλος σχολιάζει: – Παρατηρείστε… Την ηρεμία στα πρόσωπά τους, την λεπτότητα στη στάση τους, την νηφαλιότητα της κίνησης. Μόνο Άγγλοι μπορεί να είναι. Μετά από μερικές στιγμές συγκέντρωσης..
Και ο Έλληνας φώναξε: – Δεν συμφωνώ. Κοιτάξτε καλά: Ο Αδάμ ξεβράκωτος και οι δύο ξυπόλητοι, κοιμούνται κάτω από ένα δένδρο, έχουν μόνο ένα μήλο για να φάνε, δεν διαμαρτύρονται και επιπλέον οι μ@λ@κες πιστεύουν ότι είναι στον Παράδεισο. Είναι σίγουρα Έλληνες!!!