in

Κωνσταντίνου και Ελένης Making of – γυρίσματα

Κωνσταντίνου και Ελένης Making of - Κωνσταντίνου και Ελένης γυρίσματαΚωνσταντίνου και Ελένης Making of – Κωνσταντίνου και Ελένης γυρίσματα
Η συνύπαρξη δύο διαφορετικών ανθρώπων και οι αντιδράσεις στα ποικίλα γεγονότα της καθημερινής ζωής είναι το θέμα της σειράς. Ο Θόδωρος Κατακουζηνός, πεθαίνοντας, αφήνει δυο χειρόγραφες διαθήκες γραμμένες την ίδια μέρα, χωρίς να αναγράφεται η ώρα σύνταξής τους. Στη μια κληροδοτεί το νεοκλασικό σπίτι του στο Μαρούσι στον ανιψιό του, Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, ενώ στην άλλη το κληροδοτεί στην Ελένη Βλαχάκη, κόρη του πιστού του κηπουρού.
Ο Κωνσταντίνος είναι επίκουρος καθηγητής Βυζαντινολογίας, συντηρητικός, προγονολάτρης, εσωστρεφής, πικρόχολος και γενικά μισάνθρωπος. Η Ελένη Βλαχάκη είναι μια χαρούμενη και “έξω καρδιά” κοπέλα, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, είχε διάφορους άτυχους δεσμούς και εργάζεται σαν σερβιτόρα. Ο καθένας από τους δυο ήρωες θεωρεί ότι η διαθήκη που τον αφορά είναι η έγκυρη. Αρνούνται να βρουν συμβιβαστική λύση, κυρίως εξαιτίας της αδιαλλαξίας του Κωνσταντίνου. Έτσι, καταφεύγουν στα δικαστήρια, ενώ αποφασίζουν να κατοικήσουν και οι δύο στο σπίτι. Από τη συμβίωση των δυο άκρως αντίθετων χαρακτήρων δημιουργούνται διάφορα ευτράπελα. Ωστόσο τους ήρωές μας ενώνει κάτι κοινό: μια αδιόρατη, υπόγεια ερωτική έλξη.

Making of Κωνσταντίνου και Ελένης 1/5 | Αν σας αρέσει …

Making of Κωνσταντίνου και Ελένης 2/5 | Αν σας αρέσει …

Making of Κωνσταντίνου και Ελένης 3/5 | Αν σας αρέσει …

Making of Κωνσταντίνου και Ελένης 4/5 | Αν σας αρέσει …

Making of Κωνσταντίνου και Ελένης 5/5 | Αν σας αρέσει …